OSTEOPATEN

We zijn universitair gediplomeerde osteopaten (DO-MSc.) en streven om zowel in eerste lijn als in mulitidisciplinair verband kwalitatieve, veilige en efficiënte zorg te verlenen.

 
Alissa Picchioni osteopaat.png

ALISSA PICCHIONI

ALGEMENE OSTEOPAAT – BABY- EN KINDEROSTEOPAAT

Ik ben Alissa, osteopaat, MSc., docent, ondernemer, onderzoeker en levenslang student. Na jaren werken in verschillende groepspraktijken, startte ik in 2014 een eigen praktijk dichtbij huis. In september 2017 vervoegde Angelique mij om te beantwoorden aan de toenemende vraag. Ze vult de praktijk aan met haar passie voor osteopathie en sport.

Lange tijd doceerde ik met veel gedrevenheid algemeen osteopathische vakken aan de International Academy of Osteopathy in Gent, Antwerpen en Kopenhagen. Heden deel ik graag mijn expertise met andere osteopaten in de postacademische modules “Osteopathie bij kinderen” in Antwerpen en Kopenhagen.

Ik ben een universitair geschoolde osteopaat. Dankzij voortdurende bijscholing en vele jaren ervaring ontwikkelde ik een bijkomende specialisatie voor het behandelen van zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. Iedereen kan bij mij terecht maar (top)sporters, verwijs ik door naar mijn collega Angelique.

Angelique.jpg

ANGELIQUE VERACX

ALGEMENE OSTEOPAAT - SPORTOSTEOPAAT

Ik ben Angelique, osteopaat BSc en MSc i.o., enthousiast, gemotiveerd en leergierig om als osteopaat te blijven evolueren. Tijdens mijn basisopleiding heb ik een uitgebreide kennis opgedaan bij Alissa als docent, ik ben dan ook verheugd met de verdere samenwerking om nog meer te leren van haar ervaring.

Sinds 2010 voetbal ik op nationaal niveau, via mijn persoonlijke ervaringen in combinatie met de opgedane kennis in sportgerelateerde bijscholingen streef ik als sportosteopaat naar een algemene begeleiding van sporters op vlak van behandeling, blessurepreventie en advies.

De principes van sportosteopathie kunnen ook toegepast worden bij niet-sporters. Iedereen kan bij mij terecht maar baby’s en kinderen, verwijs ik door naar mijn collega Alissa.